torstai, 7 joulukuun, 2023

Kuopion eteläpuolella vakava liikenneonnettomuus – sulkee vielä aamupäivällä molemmat kaistat

Kuopio. Kuorma-auto ja rekka-auto törmäsivät 11.12. aamuyöllä  VT5:llä välillä Vehmasmäki-Hiltulanlahti. Aiemmin kerrottiin, että ajoneuvoilla olisi ollut vastakkaiset ajosuunnat, mutta asia on tarkentunut, että tilanne oli saanut alkunsa ohitustilanteesta, kertoo poliisi.

Törmäyksen johdosta sekä etelään että pohjoiseen menevillä kaistoilla oli runsaasti autoista irronnutta romua. Pelastus ja raivaustyöt ovat olleet käynnissä, mutta myös pohjoisen suuntaa menevistä kaistoista toinen on jo aamulla aukaistu.

Mahdollisista loukkaantuneista uhreista tiedote ei kerro mitään.

***

Kuopion eteläpuolella Vehmasmäen ja Hiltulanlahden liittymien välillä tapahtui lauantaina aamuyöstä kahden raskaan ajoneuvon välinen kolari, jonka raivausoperaatio sulkee pohjoiseen päin menevät kaistat moottoritiellä, kertoo toinen tiedote.

Hinausoperaatio sulkee kokonaan molemmat pohjoiseen päin menevät moottoritien kaistat lauantaina aamupäivällä useiden tuntien ajaksi. Muu liikenne ohjataan Humalajoen kautta vanhalle vitostielle. Tällä hetkellä poliisi ohjaa liikennettä tapahtumapaikalla ja myöhemmin paikalle tulee erillinen liikenteenohjaus. Poliisi pyytää kiinnittämään huomiota tilannenopeuteen ja riittäviin turvaväleihin, koska tiet ovat Pohjois-Savossa erittäin liukkaat, tiedotteessa muistutetaan.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT