Kuopio. Viime yönä 1.5. noin klo 02.40 hätäkeskukseen ilmoitettiin Kulmakatu 8 parkkialueella makaavasta miehestä, jonka paikalle hälytetty ensihoidon partio totesi menehtyneeksi, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Lähemmässä tarkastelussa miehessä todettiin merkkejä häneen kohdistuneesta ulkoisesta väkivallasta ja sen vuoksi tapausta tutkitaan mahdollisena henkirikoksena. Löydettäessä menehtyneen miehen yllä oli vaalean siniset farkut, joissa ruskea vyö, valkoiset Adidas -lenkkarit ja musta T-paita.

Poliisi pyytää mahdollisia yleisöhavaintoja tämän menehtyneenä löytyneen noin 20 -vuotiaan miehen liikkeistä tai muista asiaan liittyvistä seikoista Kulmakatu 8 ympäristössä viime yönä klo 02.00 – 03.00 väliseltä ajalta. Poliisi on myös kiinnostunut ketä tai keitä miehen seurassa tai hänen lähellään on tuona aikavälillä ollut. Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Tapauksen selvittämiseksi poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä. Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa, joten poliisi ei voi kertoa epäillyn rikoksen tekotavasta, osallisista tai teko-olosuhteista tämän enempää.

Aiheeseen liittyen