lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Länsi-Uudenmaan poliisi tuomaroi kilpa-ajoja ja takavarikoi isän ja pojan tutkanpaljastimet

Länsi-Uusimaa. Perjantaina 20.10. kaksi alaikäistä ajoi kilpaa Länsiväylällä. 17- ja 18-vuotiaat miehet kaahasivat 187 kilometrin tuntinopeudella alueella, jonka rajoitus on 100 kilometriä tunnissa, kertoo poliisi.

Lauantaina 21.10. samankaltaista kilpa-ajoa harrastettiin Länsiväylän iltapäiväruuhkassa. 80 kilometrin rajoitusalueella kaksi kuljettajaa ajelivat noin 140 kilometriä tunnissa.

Erikoisempi sattumus tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Partiota vastaan tuli viritetty traktorimönkijä, josta löytyi tutkanpaljastin. Poliisi selvitti asiaa paitsi alaikäisen kuljettajan, myös hänen huoltajansa kanssa. Seuraavana päivänä sama poliisin partio kohtasi henkilöauton kuljettajan, jonka ajoneuvossa oli tutkanpaljastin. Kyseinen kuljettaja oli lauantaina tavattu ja puhutettu mönkijätraktorin kuljettajan huoltaja. Tutkanpaljastimia löytyi siis perheestä kaksin kappalein, ja ne myös paljastuivat saman viikonlopun aikana, hämmästelee poliisi perheen harrastuksia.

Viikonlopun liikennevalvonnan seurauksina oli muun muassa neljä törkeää liikennetuvallisuuden vaarantamista, kahdeksan ajokieltoa, kolmetoista sakkoa ja kuusi rikosilmoitusta.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT