torstai, 11 heinäkuun, 2024

Pahoinpitelyjä Lapin poliisilaitoksen alueella perjantaina

Kemi. Perjantai-iltana 17.11. Kemissä, Syväkankaalla, keski-ikäinen mies oli kertomansa mukaan kyllästynyt naapurin useamman päivän häiriköintiin ja metelöintiin. Mies oli päättänyt mennä hiljentämään metelin, jolloin tilanne eskaloitui nopeasti riitelyksi ja käsirysyksi. Naapurirapusta tuli toinen mies tilanteeseen väliin ja sai tappelun rauhoittumaan. Poliisi otti keski-ikäisen miehen kiinni mm. pahoinpitelystä epäiltynä.

***

Kemi. Mies ja nainen pahoinpitelivät toisiaan perjantai-iltana Tepontiellä, Kemissä. Miehelle ja naiselle oli tullut aluksi suusanallista riitaa, joka oli edennyt tappeluksi, jossa molemmat osapuolet olivat aiheuttaneet lieviä vahinkoja toisilleen. Ensihoito tarkasti molempien henkilöiden vammat.

***

Rovaniemi. Perjantaina illalla mies pahoinpiteli naista keskustan alueella yksityisasunnossa. Hätäkeskukseen tuli poliisille ilmoitus, että rappukäytävässä kuuluu naisen huutoa. Paikalle meni poliisi selvittämään asiaa. Paikan päällä selvisi, että mies oli pahoinpidellyt naista yksityisasunnossa. Mies otettiin kiinni pahoinpitelyyn ja naisen vammat tarkasti ensihoito, kertoo Lapin poliisi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT