perjantai, 23 helmikuun, 2024

Lapinlahden onnettomuuspaikka on saatu raivattua ja liikenne kulkee normaalisti

Lapinlahti. Poliisi on jatkanut Lapinlahden Mäntylahdella tapahtuneen vakavan liikenneonnettomuuden selvittämistä. Onnettomuuspaikka on saatu raivattua ja liikenne kulkee normaalisti, tiedottaa poliisi.

Kuopion suunnalta tullut henkilöauto ja Iisalmen suunnalta tullut pakettiauto ovat törmänneet toisiinsa, sillä seurauksella, että henkilöautossa olleet mies ja nainen sekä pakettiautossa ollut mies ovat menehtyneet. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä toinen autoista on ajautunut vastakkaiselle kaistalle, jolloin autot ovat törmänneet ns. nokkakolarin. Autoissa ei ole ollut muita henkilöitä. Kaikki osalliset ovat Ylä-Savosta ja omaisille on saatettu suruviesti.

Poliisi on suorittanut paikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittämistä.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapahtuma-aikaan (lauantai aamu klo 6.00 jälkeen) Kuopion suunnasta tulleesta tummasta Mercedez-Benz merkkisestä henkilöautosta sekä Iisalmen suunnasta tulleesta sinisestä pakettiautosta. Havainnot voi ilmoittaa vihjepuhelinnumeroon 0295 415 232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Onnettomuutta tutkitaan tässä vaiheessa törkeinä liikenneturvallisuuden vaarantamisina, kuolemantuottamuksina, sekä kuolemansyyn selvittämisinä.

Asiasta on ilmoitettu onnettomuustutkintakeskukselle.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT