Perjantaina 22.9 katosi Lapuan Tiistenjoella 71- vuotias Esko Rinta-Marttila. Viimeinen varma havainto Rinta-Marttilasta on katoamispäivältä noin klo 14.30-aikaan, jolloin hänen on nähty olevan jalkaisin liikkeellä kohti itää Korkiakallion suuntaan, noin 2 kilometrin päässä kotoaan. Tämän jälkeen Rinta-Marttilasta ei ole havaintoja. Ilmoituksen katoamisesta teki Rinta-Marttilan omainen katoamisiltana klo 20.17.

Laajoissa etsinnöissä ei ole saatu mitään havaintoja Rinta-Marttilasta. Poliisi pyytää edelleen lähialueen asukkaita olemaan valppaina ja tarkistamaan omat kiinteistönsä ja erilaiset pienetkin rakennukset, sekä ilmoittamaan poliisille havainnoistaan Lapuan poliisiasemalle numeroon 0295 447 261 (klo 8-16), tai kiireellisessä tapauksessa hätäkeskukseen numeroon 112.

Rinta-Marttilalla on todennäköisesti ollut yllään siniset tai tummat ulkoiluvaatteet, selässä pieni reppu sekä mukanaan sininen marjapoimuri. Rinta-Marttilan liikkuminen on rajoittunutta, mutta hän on kuitenkin ulkoillut paljon ja liikkunut myös maastossa, joten on mahdollista, että hän on voinut kulkea maastossa pitkänkin matkan päähän.

Aiheeseen liittyen