perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Laukaassa tapahtuneen henkirikoksen tutkinta on edistynyt

Laukaa. Sisä-Suomen poliisin tutkiman Laukaassa 18.6.2024 tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on edennyt, tiedottaa poliisi.

Poliisi epäilee esitutkinnassa ilmi tulleiden seikkojen perusteella, että henkirikos on tehty vakaasti harkiten. Tekovälineenä on käytetty teräasetta ja teko on poliisin käsityksen mukaan ollut myös raaka ja julma. Poliisi tutkii rikosta näillä perusteilla epäiltynä murhana.

Poliisin käsityksen mukaan uhri ja epäilty eivät tunteneet toisiansa ennestään. Rikosta on edeltänyt uhrin ja epäillyn välinen nopea kanssakäyminen viikkoja ennen, mikä on saattanut vaikuttaa rikoksen uhrin valikoitumiseen sen kohteeksi. Uhrina oli kiinteistössä asunut iäkkäämpi mies, joka menehtyi tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin.

Rikoksesta epäilty on 30-vuotias mies, joka on heti tapahtumapaikalla poliisin suorittamassa alustavassa puhutuksessa myöntänyt teon ja kertonut teolleen motiivin. Esitutkinnassa ilmenneet muut seikat tukevat epäillyn kertomusta. Myös oletettu tekoväline on poliisin hallussa. Tämän hetkisen tietojen perusteella poliisilla ei ole syytä epäillä, että asiaan liittyisi muita henkilöitä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT