Ruotsi/Tukholma. Yksi henkilö on viety sairaalaan ammuskelun jälkeen Tukholman eteläpuolella sijaitsevan Botkyrkan kunnassa sijaitsevaan Norsborgiin. Poliisin mukaan tämä on suhteellisen nuori nainen, kertoo Aftonbladet.

Poliisi kiirehti alueelle 2.8. kello 03.30 hälytyksen jälkeen. Rikospaikka, Norsborgin huoltoasema, suljettiin, ja poliisi ryhtyi keräämään tapahtuneesta tietoja. Paikalta he löysivät tytön tai nuoren naisen, jota oli ammuttu.

– Ihmiset olivat kuulleet laukauksia ja kertoivat että joku on loukkaantunut. Kun pääsimme sinne, löysimme haavoittuneen henkilön, joka on viety sairaalaan, sanoo Anna Westberg Tukholman poliisista Aftonbladetille.

Expressenin mukaan poliisi on aloittanut tapahtuman johdosta murhayrityksen alustavan tutkinnan.

Malmö. Ampumahaavoin loukkaantunut mies löydettiin myös  Rosengårdista Malmöstä. Poliisi löysi miehen sen jälkeen, kun alueelta oli tullut useita hälytyksiä ihmisten kuulemasta ammuskelusta.

Poliisit hälytettiin paikalle 1.8.  pian kello 23 jälkeen kertoo SVT Nyheter.

Tilanne rikospaikalla oli epäselvä, mutta poliisin komentokeskuksen tiedottajan Jimmy Modinin mukaan mies oli tajuissaan ja pystyi puhumaan, kun poliisi löysi hänet. Haavoittunut vietiin sairaalaan ambulanssilla.

– Olemme eristäneet alueen. Paikalla on useita partioita, jotka kuulustelevat todistajia ja etsivät tekijää tai tekijöitä, Jimmy Modin sanoi SVT Nyheterille lauantaiyönä.

Sunnuntaiaamuna tekniset tutkimukset saatiin päätökseen ja sulut paikalta purettiin.

Rikos luokitellaan murhayritykseksi.

– Ketään ei ole pidätetty, eikä meillä ole ketään epäiltyä, poliisin tiedottaja Patric Fors sanoo SVT Nyheterille.

Kuva Norsborgista: Aftonbladet.

Aiheeseen liittyen