Yhdysvaltalainen lentoyhtiö Spirit kieltäytyi päästämästä  terapiaeläimeksi hankittua hamsteria koneeseen. Eläimen omistanut nainen oli aikaisemmin soittanut lentoyhtiöön ja kysynyt lupaa eläimelle, jolloin hänelle oli sanottu, että hamsterin tuominen koneeseen käy. Naisen saavuttua lentokentälle, kenttähenkilöstö kielsi viemästä hamsteria koneeseen. Naiselle sanottiin, että hamsterin voi joko päästää vapaaksi ulos, tai huuhtoa vessasta alas.

Nainen jätti lennon väliin ja yritti vuokrata autoa, mutta iästään johtuen hän ei saanut autoa vuokrattua. Myöskään hänen tuttavansa eivät olleet tarpeeksi lähellä hakeakseen hamsterin pois. Nainen katsoi ainoaksi vaihtoehdokseen huuhtoa eläin vessasta alas. ”Eläin oli pelästynyt, minä olin pelästynyt. Se oli karmeaa yrittää pistää hamsteria vessanpönttöön – nainen kertoi uutistoimistolle. ”Istuin ja itkin 10 minuuttia”, nainen sanoi.

PETA:n edustaja totesi tiedotteessa, että yksi soitto heille olisi säästänyt eläimen hengen, tai joku ystävällinen lentokenttätyöntekijä olisi saattanut ottaa eläimen hoitoonsa. Eläimen huuhtominen vessanpöntöstä on julmaa, ja myös laitonta.

Lentoyhtiö Spiritin edustaja on kieltänyt, että henkilöstö olisi missään kohtaa neuvonut asiakasta vetämään hamsteria vessanpöntöstä alas.

Lähde: Fox News – kuvituskuva

Aiheeseen liittyen