sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Liikenneonnettomuus 4-tiellä Pulkkilassa Siikalatvalla – rekan perävaunu tiellä poikittain

Pulkkila. Keskiviikkona 29.11 klo:12.38 aikaan poliisi sai tehtävän liikenneonnettomuudesta 4-tielle Pulkkilaan Siikalatvalle. Onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmä, sekä kolme henkilöautoa, kertoo Oulun poliisi.

Poliisille selvisi tapahtumapaikalla, että pohjoisen suuntaan ajanut kuorma-auton ja perävaunu yhdistelmä oli 4-tiellä poikittain, tukkien koko 4-tien. Kyseisen ajoneuvoyhdistelmän perävaunu oli ajon aikana jostain syystä mennyt poikittain vastaantulevan liikenteen kaistalle.

Vastaan oli ajanut ensimmäinen henkilöauto, joka oli saanut väistettyä kaistan tukkinutta perävaunua kulkusuunnassaan oikealle ojaan. Seuraava etelän suuntaan ajanut henkilöauto oli törmännyt kyseiseen perävaunuun vasemmalla kyljellään. Perässä oli tullut vielä kolmas henkilöauto, joka oli saanut väistettyä perävaunua ojaan.

Tapahtumapaikalla oli useita ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköitä poliisin lisäksi. Yksi henkilö kuljetettiin ensihoidon toimesta tarkistuttamaan vammojaan Oulun Yliopistolliseen sairaalaan.

Päihteillä ei ollut osuutta tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT