perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Liikennevalvonnassa kirjoitettiin useita sakkoja ja ajokieltoja Päijät-Hämeessä

Heinola. Poliisi valvoi 20.6. liikennettä VT 5:llä aamupäivällä. Pohjoista kohti tuli auto, jolle poliisi mittasi nopeudeksi 173 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Iltapäivällä poliisin liikennevalvonnassa VT 5:llä moottoripyörä ajoi 154 km/h, kun nopeusrajoitus oli 100 km/h. Tämäkin kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja poliisi kirjasi rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sysmä. Poliisi valvoi liikennettä Onkiniemen kohdalla aamupäivällä ja mittasi etelän suunnasta tulleelle autolle nopeudeksi 155 km/h, kun nopeusrajoitus oli 100 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Toiselle autolle samassa paikassa poliisi mittasi iltapäivällä nopeudeksi 173 km/h. Tämäkin kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Janakkala. Poliisi valvoi menoliikennettä Tiellä 130 Rastilassa alkuillasta. Etelän suuntaan tuli auto, jolle poliisi mittasi nopeudeksi 172 km/h, kun nopeusrajoitus oli 80 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT