Raasepori. Tapahtumien kulku Pohjan keskustassa maanantaina on tarkentunut esitutkinnan edetessä. Metalliesineellä pahoinpidelty mies on ollut Pohjan apteekin edustalla, kun häneltä on tultu kysymään savukkeita. Mies on vastannut kieltävästi, koska hänellä ei savukkeita ollut. Tämän jälkeen rikoksesta epäilty on raivostunut ja lyönyt asianomistajaa metalliesineellä pään sekä selän alueelle. Miehen vammat ovat vaatineet sairaalahoitoa, mutta hän on kotiutunut jo eilen.

Tekovälineenä käytetty metalliesine on ollut, viereisestä kuorma-autosta anastettu, kuorman sidontaliinan kiristys-/lukko-osa. Kyseinen osa painaa noin 4 kiloa.

Rikoksesta epäilty on poistunut Pohjantien varrella sijaitseviin kerrostaloihin. Poliisipartion tullessa pihaan yksi mies on tullut poliisia vastaan. Poliisin mennessä asuntoon, on sieltä löytynyt vakavasti loukkaantunut nainen. Nainen toimitettiin Meilahden sairaalaan, jossa hänet on leikattu. Poliisilla ei vielä ole tietoa naisen tilasta.

Puukotetun naisen lisäksi asunnossa on ollut mies ja nainen. Mies ja nainen sekä pihalle tullut mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä. Henkilöitä kuulustellaan tämän päivän aikana, jonka jälkeen poliisilla on todennäköisesti selkeämpi käsitys heidän osallisuudestaan tapahtumiin.

Aiheeseen liittyen