perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Lisätietoa Raaseporin Österbyntiellä tapahtuneen ulosajon esitutkinnasta

Raasepori. Kaksi moottoripyöräilijää ajoi ulos tieltä lauantaina 5.8. noin kello 21.40 Österbyntiellä Raaseporissa. Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti sunnuntaina 6.8, että tieltä suistumisen seurauksena toinen moottoripyöräilijä menehtyi ja toinen loukkaantui vakavasti.

Tapahtuneen tutkintaa johtava komisario Hannu Kontola kertoo, että ennen ulosajoa tiellä 25 oli tilanne, jossa neljä motoristia oli ajanut poliisipartiota vastaan ylinopeutta käyttäen. Kun poliisi kääntyi moottoripyörien perään, oli kolme motoristia lähtenyt ajamaan kovalla nopeudella kohti Helsinkiä ja kääntyneet tielle 52.

− Partio tavoitti yhden moottoripyörän ja pysäytti tämän. Muihin moottoripyöriin poliisi oli kadottanut näköyhteyden pian perään kääntymisen jälkeen. Hieman myöhemmin poliisi sai ilmoituksen kahden motoristin ulosajosta Österbyntiellä, Kontola sanoo.

Poliisi ei nähnyt itse onnettomuutta, vaan sai siitä tiedon sivullisten ilmoitettua asiasta hätäkeskukseen. Ulosajoon johtaneita seikkoja selvitellään esitutkinnassa, eikä niistä ole tässä vaiheessa enempää kerrottavaa, tiedotteessa sanotaan.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT