Loimaa. Poliisi, rajavartiolaitos ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu ovat tehneet myös viikonlopun aikana etsintöjä kadonneen vanhemman miehen löytämiseksi, mutta 74 -vuotias mies on edelleen kateissa. Poliisi on saanut asiaan liittyen yleisöilmoituksia, joiden perusteella etsintöjä on osin myös suunnattu – etsinnät ovat olleet kuitenkin tuloksettomia, kertoo poliisi.

Kyseessä oleva 74 -vuotias mies on poistunut Loimaan Hirvikosken Metsontieltä 23 – 24.11 välisenä yönä tai varhain aamulla. Katoaminen havaittiin torstaina 24.11 vähän ennen kuutta aamulla. Mies on lähtenyt liikkeelle jalkaisin.Miehen kävely on sairauden vuoksi huteran näköistä ja hän heiluttaa kävellessään toista kättään tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Kadonneen puhe on hyvin epäselvää ja vaikeasti ymmärrettävää. Mies on hoikka, noin 175 ja kumararyhtinen. Hänellä on harmaat hiukset, harmaa parta ja hän käyttää silmälaseja. Miehellä kadotessaan käytössä olleesta vaatetuksesta ei poliisilla ole varmaa tietoa.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja tuntomerkkeihin sopivan miehen mahdollisista liikkeistä ja kulkusuunnasta katoamisen aikaan. Tietoja asiasta voi toimittaa poliisille alla oleviin yhteystietoihin.
WhatsApp -viestit ja teksti/kuva -viestit
p. 050 411 7655
Sähköposti
vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Kuvituskuva.       

Aiheeseen liittyen