tiistai, 28 toukokuun, 2024

Lounais-Suomen poliisin alueella häiriötä useissa nuorten kotibileissä viikonlopun aikana

Turku/Loimaa/Ulvila. nuorten järjestämät kotibileet aiheuttivat viime viikonloppuna useita tehtäviä poliisille. Perjantaina 27.10. poliisi hälytettiin Turun Hirvensaloon, missä kotibileisiin osallistui kymmeniä nuoria, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Kutsumattomat vieraat hajottivat asunnossa paikkoja ja anastivat omaisuutta. Poliisi tutkii asiaa muun muassa kotirauhan rikkomisena, varkautena ja vahingontekona.

***

Loimaa. Lauantain ja perjantain välisenä yönä Loimaalla noin 50–80 nuorta kokoontui juhlimaan halloweenia. Juhlista soitettiin hätänumeroon, kun joukko nuoria aiheutti nujakoimalla häiriötä. Poliisi poisti paikalta yhden henkilön, jota epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

***

Ulvila. Samana yönä Ulvilassa Harjunpään työväentalolla järjestetyt nuorten juhlat riistäytyivät käsistä. Paikalla oli arviolta noin 250 nuorta, ja poliisin tullessa paikalle selvitettävänä oli useita tappeluita.

Ulvilan juhlien jäljiltä poliisi jatkaa ainakin kahden rikosasian selvittämistä, toista epäiltynä pahoinpitelynä ja toista epäiltynä törkeänä pahoinpitelynä.

Osallisten nuoren iän vuoksi poliisi ei näissäkään tapauksessa avaa tapahtumia ja sen yksityiskohtia tarkemmin. Tutkittavissa jutuissa rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT