Mäntyharjulla tapahtui sunnuntaina 3.6.2018 aamuyöstä ryöstö, missä kolmen nuoren miehen ryhmä pahoinpiteli ja anasti omaisuutta noin 20-vuotiaalta mieheltä. Poliisi otti kiinni rikoksesta epäillyt ja heidät on kuulusteltu alkuviikon aikana. Kuulusteluissa epäillyt ovat kertoneet tapahtumista yhdenmukaisesti eikä heidän vangitsemistaan ole pidettävä tutkinnallisesti tarpeellisena.

Kuulustelujen perusteella tapahtumat olivat saaneet alkunsa Mäntyharjun keskustassa sijaitsevalla grillillä syntyneestä välienselvittelystä. Myöhemmin ryöstön kohteeksi joutunut asianomistaja oli poistunut grillin nujakasta juosten lähimaastoon. Hetken päästä kaksi tappeluun osallistunutta lähtivät hänen peräänsä ja saivat miehen kiinni. Epäillyt pahoinpitelivät asianomistajaa ja paikalle tuli myös kolmas mies, joka ei kuitenkaan osallistunut pahoinpitelyyn.

Teon yhteydessä uhrilta anastettiin omaisuutta ja hänen pahoinpitelynsä jatkui suhteellisen pitkän aikaa. Rikoksen uhri pääsi tapahtuman jälkeen läheiseen taloon, mistä soitettiin hätäkeskukseen. Pahoinpidelty mies toimitettiin sairaalahoitoon, mistä hän pääsi maanantaina pois.

Aiheeseen liittyen