Meri-lapin alueella oli viikonloppuna 5 rattijuopumustapausta, joista yhdessä oli syynä alkoholi ja neljässä huumausaineet, kertoo poliisi.

Kemi. Perjantaina 20.3.2020 poliisipartio pysäytti autoilemasta Koivuharjunkadulla Kemissä ennestään tutun henkilön, jonka tiesivät kortittomaksi. 29 -vuotias Kemiläismies myönsi nauttineensa amfetamiinia ja päätyi verikokeisiin.

Tornio. Lauantaina 21.3.2020 Torniossa Thurevikinkadulla poliisipartio pysäytti 44-vuotiaan Torniolaismiehen autoilun. Huumepikatesti osoitti amfetamiinia ja mies päätyi myös verikokeisiin. Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli kymmenes vuoden sisään.

Kemi. Lauantaina 21.3.2020 Peurasaarentiellä partio pysäytti 22 vuotiaan Kemiläismiehen autoilun. Mies kieltäytyi huumepikatestistä ja hän päätyi välittömästi verikokeisiin. Miehellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta. Autosta löytyi huumausainetta ja näin ollen myös 3 muuta kyydissä ollutta henkilöä vietiin poliisiasemalle asian selvittelyyn.

Tervola. Lauantaina 21.3.2020 illalla klo 22.24 aikaan poliisille tuli tieto Tervolassa keskustan läheisyydessä humalassa moottorikelkkailleesta miehestä. Ulkopaikkakuntalainen 51 vuotias mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Miestä käytettiin kahdessa erillisessä verikokeessa, että ajohetken lukemat saadaan laskettua.

Tornio. Lauantaina 21.3.2020 klo 23.30 aikaan Satamakadulla Torniossa poliisipartio pysäytti henkilöauton, jota kuljetti 49 vuotias Torniolaismies. Pikatesti osoitti amfetamiinin nauttimista ja mies päätyi verikokeisiin. Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli yhdeksäs vuoden sisällä.

Aiheeseen liittyen