Kemi. Asemakadulla mies löi naista nyrkillä naamaan noin kello 21.30, kun nämä olivat tulleet toisiaan vastaan kävellen. Lyönnistä ei ollut jäänyt jälkiä. Mies ja nainen ovat joskus seurustelleet keskenään. Poliisipartio oli tavoittanut myös miehen, joka kiisti lyöneensä naista.

Noin kello 22.00 37 -vuotias mies ilmoitti tulleensa tuntemattoman naisen pahoinpitelemäksi ravintolassa. Nainen oli suuttunut miehelle ja lyönyt tätä kerran avokämmenellä kasvoihin. Miehelle oli jäänyt poskipäähän punertava jälki lyönnistä, kertoo poliisi.

Noin kello 1.30 Kemissä sijaitsevassa kerhotiloissa miehen ja nainen välille olit tullut riitaa. Mies oli työntänyt naista, jolloin tämä oli kaatunut ja lyönyt päätään. Naisella ei ollut näkyviä vammoja, mutta hän koki vointinsa huonoksi.

Noin kello 2.20 poliisille tuli ilmoitus pihalla kahdesta tappelevasta miehestä. Paikalla selvisi, että miehillä oli tullut suusanallista riitaa, joka oli edennyt painiksi. Painin jälkeen miehet olivat lähteneet kävelemään, jolloin toinen miehistä oli yllättäen lyönyt toista nyrkillä päähän ja potkaissut maahan kaatunutta.

Noin kello 5.50 partiolle tuli ilmoitus, jonka mukaan kahden naisen välillä oli tullut riitaa. Toinen naisista oli toisen mukaan suuttunut hänelle ja lyönyt useita kertoja häntä kasvoihin. Naisella ei ollut silminnähden havaittavissa vammoja.

Tornio. Poliisille tuli ilmoitus 1.1.2021 noin kello 01.15 Torniossa yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Ilmoituksen mukaan mies oli pahoinpidellyt avopuolisoaan heittelemällä naista pitkin seiniä, sylkemällä tämän päälle ja telkeämällä naisen huoneeseen, jottei tämä voinut soittaa apua. Naisella ei ollut näkyviä vammoja.

Pello. Poliisille tuli ilmoitus 1.1.2021 noin kello 4.00 Pellossa yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Nainen ilmoitti, että hänen entinen miesystävänsä oli pahoinpidellyt häntä käymällä päälle ja oli potkaissut naista. Naisella oli pahoinpitelyn seurauksena irronnut hammas.

Yön aikana Meri-Lapin poliisi korjasi liikenteestä pois myös useampia rattijuoppoja.

Aiheeseen liittyen