Ruotsi. Örebron Vivallassa 20-vuotias mies  ammuttiin hengiltä myöhään lauantai-iltana, uutisoivat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Poliisi sai hälytyksen Vivallassa tapahtuneesta ampumisesta lauantai-iltana 30.7. kello 22 ja aloitti alueella laajan operaation.Ruotsin Radio P4 Örebron mukaan ammuskelu tapahtui asuinalueella ja useita ihmisiä näki tapahtuman, lehdet kertovat.

Ammuskelun tausta on edelleen epäselvä, ja poliisi on vaitonainen tapauksesta. Tällä hetkellä poliisi ei esitutkinnan tilan vuoksi voi antaa lisätietoja, toteaa Aftonbladet.

Poliisi on aloittanut esitutkinnan murhasta.

***

Farsta. 20-vuotias mies löydettiin ampumalla haavoitettuna ulkoa Farsta Strandilta Etelä-Tukholmasta, kertoo SVT Nyheter.

Poliisi sai hälytyksen hieman ennen kello 23:00 lauantai-iltana, kun alueen asukkaat kuulivat laukauksia. Mies on viety sairaalaan. Hänen vammojensa laajuudesta ei ole tietoa, mutta hänen kerrotaan olleen tajuissaan, toteaa SVT.

Ammuskelu on toinen lyhyen ajan sisällä alueella. Nuori mies ammuttiin kuoliaaksi Farstassa 14. heinäkuuta.  Murhasta epäilty 17–18-vuotias henkilö otettiin kiinni, mutta hänet vapautettiin myöhemmin.

Poliisin mukaan on liian aikaista sanoa, liittyvätkö ampumiset toisiinsa.

SVT:n mukaan poliisi on tietoinen, että Tukholman poliisialueella on parhaillaan meneillään useita konflikteja rikollisjengien välillä.

Kuva:SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen