lauantai, 9 joulukuun, 2023

Mies ammuttiin hengiltä Vasastanissa Tukholman keskustassa

Ruotsi. 20-vuotias mies ammuttiin kuoliaaksi avoimella kadulla Tukholman Vasastanissa keskiviikkoiltana, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Keskiviikkona 13.9. vähän kello 21 jälkeen poliisi sai ilmoituksen ampumisesta Tukholman keskustassa. Poliisin saapuessa paikalle yksityishenkilöt elvyttivät haavoittunutta miestä. Hänet vietiin sairaalaan, mutta puolenyön aikaan poliisi ilmoitti, että mies oli kuollut saamiinsa vammoihin, kertoo SVT.

– Etsimme tekijää poliisipartioilla, erikoisetsintäkoirilla ja helikopterilla. On onni, että kukaan muu ei ole loukkaantunut, sanoo lehdille Daniel Wikdahl Tukholman poliisista.

Poliisi kertoo, että heillä on runsaasti silminnäkijätietoja, mutta he eivät voi vastata, onko heidän joukossaan ihmisiä, jotka näkivät todellisen tapahtuman.

– Useat silminnäkijät kuulivat laukauksia ja pakenivat paikalta, todistaja kertoo Aftonbladetille.

– Pysäköin juuri auton ja näin ihmisten juoksevan. Kysyin naiselta mitä tapahtui ja hän sanoi, että kaikki juoksevat, koska miestä on ammuttu.

Paikalla olleen SVT:n toimittajan mukaan ainakin muutaman korttelin suuruinen alue eristettiin yön aikana. Torstaiaamuna teknikot olivat saaneet työnsä tehtyä ja esteet purettiin.

Aftonbladetin tietojen mukaan uhri on 20-vuotias mies, johon osui useita laukauksia. Hän on entuudestaan poliisin tiedossa ja tuomittu useista huumausainerikoksista.

Tekoa tutkitaan murhana ja törkeänä aserikoksena. Ketään ei ole pidätetty.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT