Kahdelle miehelle kehkeytyi sanaharkkaa Kauppakeskus Jumbon Citymarketin ravintolassa. Huudoksi kärjistyneen kiistan päätteeksi toinen mies heitti uhria ruokailuveitsellä päähän.

Miehet istuivat vastakkaisissa pöydissä. Veitsi osui uhria ohimoon, johon tuli verta vuotava haava. Veitsen heittäjä oli mukana seurueessa, jossa oli muutamia ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Uhri oli valkoihoinen.

Uhrin kertomuksen mukaan ennen tilanteen kärjistymistä veitsen heittäjä oli tivannut häneltä, että ”mitä mies oikein mulkoilee”.

Uhri kertoo sanoneensa miehelle, että tämän pitäisi matkustaa takaisin kotimaahansa. Hän myöntää, että kommenttia voidaan pitää rasistissävytteisenä, mutta se ei kuitenkaan oikeuta tällaiseen tekoon.

Paikalle saapui nopeasti vartijoita, jotka ottivat miehen kiinni ja veivät tämän ravintolasta odottamaan poliisia. Ravintolan henkilökunta ja osa silminnäkijöistä meni varmistamaan uhrin vointia. Paikalle hälytettiin myös ambulanssi ja poliisi. Ulkopuolisille ei  tilanteessa aiheutunut ainakaan merkittävää vaaraa.

Lähde: Helsingin Uutiset

 

 

 

Aiheeseen liittyen