lauantai, 24 helmikuun, 2024

Mies jäi neljän tunnin sisällä kaksi kertaa kiinni törkeästä rattijuopumuksesta

Riihimäki. Torstaina 30.11. kello 16.15 aikaan tapahtui Riihimäellä Koivistonkadulla kahden henkilöauton välinen peltikolari. Osalliset eivät päässeet asiassa sopuun syyllisyydestä, jonka takia paikalle kutsuttiin poliisi. Partion tullessa paikalle, selvisi, että 61-vuotias mies oli osunut autollaan toiseen autoon kuljettajan puoleiseen etukulmaan, kertoo poliisi.

Partio puhallutti osalliset ja selvisi, että kyseinen kolaroitsija oli nauttinut alkoholia. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.88 promillen lukemat. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti törkeän rattijuopumus epäilyn. Miestä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mies päästettiin tarkkuusalkometrikokeen jälkeen vapaaksi ja noin kello 20.00 aikaan samasta autosta tuli ilmoitus VT3:lla Janakkalasta. Partio sai auton pysäytettyä ja tällä kertaa mies puhalsi seulonta-alkometriin 2.19 promillea. Nyt miestä ei päästetty tarkkuusalkometrikokeen jälkeen vapaaksi, vaan hänet toimitettiin poliisilaitokselle odottamaan selviämistä ja kuulusteluja.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT