Ruotsi. Poliisi sai hälytyksen laukauksista asuinalueella Bryggargatanilla Landskronassa tiistaina illalla kello 18.22, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Paikalta löytyi vakavasti luodeista haavoittunut mies, joka kuljetettiin sairaalaan. Myöhemmin illalla poliisi ilmoitti ammuskelun uhrin kuolleen vammoihinsa.

– Saimme useita hälytyksia kovasta paukkeesta alueelta, josta mies löydettiin. kertoo poliisin tiedottaja Rickard Lundqvist, SVT Nyheterille.

Aftonbladetin tietojen mukaan 35 -vuotiasta miestä ammuttiin päähän. Kyse on todennäköisesti useista tekijöistä.

– Paikalla oli paljon ihmisiä, kun saavuimme. Tunnelma oli järkyttynyt, mikä on ymmärrettävää, kun ihmistä  on ammuttu, Rickard Lundqvist sanoo tiedotusvälineille.

Poliisi eristi myös sairaalan varmistaakseen, että uhrin hoito voidaan tehdä keskeytyksettä. Tämä toimenpide  ei vaikuta muihin sairaisiin tai loukkaantuneisiin, jotka  tulevat sairaalaan, poliisi ilmoitti  verkkosivustollaan.

Rikospaikalla suoritettiin etsintää poliisikoiran avulla, joka on koulutettu löytämään aseita ja merkkaamaan myös maahan osuneet luodit. Poliisi etsii yhtä tai useampaa tekijää, mutta ketään epäiltyä ei ole pidätetty.

Tekoa tutkitaan murhana. Poliisi pyytää  verkkosivustollaan yleisöltä apua ja vinkkejä huomioistaan ennen tapahtumaa, ammuskelun aikana ja sen jälkeen.

Kuvat: Aftonbladet.

Aiheeseen liittyen