Helsinki. Poliisi tutkii Herttoniemessä keskiviikkona 21.11.2018 tapahtunutta epäiltyä törkeää pahoinpitelyä. Sivullinen henkilö ilmoitti hieman ennen aamuviittä hätäkeskukseen, että mies löi toista miestä viidakkoveitsellä ja tämä puolustautui lyönneiltä isolla kivenmurikalla. Epäilty rikos Herttoniemen metroaseman lähistöllä. Asianomistaja on todennäköisesti loukkaantunut, koska paikalla oli verijälkiä.

– Todistajien kertomuksen ja poliisin tutkimien verijälkien perusteella tiedetään, että asianomistaja nousi punaiseen henkilöautoon, joka poistui paikalta. Rikoksesta epäilty nousi puolestaan hieman kello viiden jälkeen keskustan suuntaan kulkeneeseen metroon. Rikoksesta epäillyn tai asianomistajan henkilöllisyydet eivät ole toistaiseksi selvinneet poliisille, kertoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää asianomistajaa tai asiasta muutoin jotain tietäviä ilmoittautumaan poliisille. Asiaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla vakivaltarikokset.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 476 148.

Aiheeseen liittyen