Lahti. Perjantaina 19.5. kello 19.45 aikaan tuli hälytys Lahdessa Rautatienkadulla sijaitsevaan kauppaan, jossa oli tapahtunut pahoinpitely, kertoo poliisi.

Partion päästyä paikalle, selvisi teon uhrin kertomana, että hän oli ollut istumassa naisystävänsä kanssa läheisessä puistossa, kun heidän luokseen oli tullut entuudestaan tuntematon mies, joka oli alkanut haastaa riitaa.Uhattu henkilö oli yrittänyt poistua tilanteesta, menemällä lähistöllä sijaitsevaan kauppaan sisään, mutta mies oli seurannut häntä sinne ja hyökännyt hänen kimppuunsa kassojen kohdalla. Mies oli lyönyt asianomistajaa muutaman kerran ja kaatanut tämän maahan, jossa oli vielä jatkanut pahoinpitelyä. Tämän jälkeen mies oli poistunut paikalta.

Partio tavoitti läheisen ravintolan terassilta tuntomerkkeihin sopivan 40-vuotiaan miehen ja kiinniotti tämän. Mies käyttäytyi vielä poliisin läsnä ollessa aggressiivisesti, sekä sekavasti ja hänet kuljetettiin poliisilaitokselle kiinniotettuna. Pahoinpidelty henkilö sai tilanteessa lääkärin tarkastusta vaativia vammoja kasvoihinsa.

Aiheeseen liittyen