keskiviikko, 24 heinäkuun, 2024

Mies sai vakavia vammoja ammuskelussa Södertäljessä – taloa kohti ammuttiin Solnassa

Ruotsi. Miestä on ammuttu asunnossaan Södertäljessä, ja hän loukkaantui vakavasti. Poliisi ja ambulanssi hälytettiin paikalle 2.7. hieman kello neljän jälkeen aamulla, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Kun saavuimme paikalle, löysimme miehen, jolla oli ampumahaava ja vakavia vammoja, kertoo poliisin tiedottaja Per Fahlström SVT:lle.

Miestä hoitivat ensihoitajat paikan päällä. Tarkempia tietoja hänen tilanteestaan ei ole saatu.

– Meneillään on iso poliisioperaatio, olemme aloittaneet teknisen tutkinnan ja otamme käyttöön vielä lisää tutkintatoimia, Per Fahlström sanoo lehdille.

Esitutkinta murhan yrityksestä ja vakavasta aserikoksesta on aloitettu. Poliisi etsii nyt yhtä tai useampaa tekijää, eikä ketään ole toistaiseksi pidätetty, lehdet toteavat.

Kuva: SVT Nyheter.

***

Asuntoa kohti ammuttiin Solnassa

Solnassa sijaitsevaan asuntoon on kohdistunut yöllä ammuskelu.

Poliisi hälytettiin paikalle tiistaiyönä 2.7. kello 01.05 useiden ihmisten kuultua voimakkaita pamauksia alueella, kertovat SVT ja Aftonbladet.

Talossa oli useita ihmisiä, mutta kukaan ei poliisin mukaan loukkaantunut fyysisesti.

Kun poliisi saapui paikalle, he näkivät luodinreikiä talon ikkunoissa.

– Ammuskelu on vahvistettu tapahtuneeksi. Teknikot saavat määrittää, kuinka monta laukausta ammuttiin, mutta niitä on useita, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Per Fahlström  Aftonbladetille.

Esitutkinta on aloitettu murhan yrityksestä ja vakavasta aserikoksesta. Poliisi suorittaa teknisen tutkinnan ja etsii nyt yhtä tai useampaa epäiltyä.

Ketään ei ole tähän mennessä pidätetty.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT