lauantai, 24 helmikuun, 2024

Mies vastusti poliisia väkivaltaisesti Muhoksella – pitkä syntilista, auto takavarikkoon

Muhos. Poliisi sai tiistaina 12. joulukuuta 2023 iltapäivällä hälytystehtävän Muhokselle, missä henkilön epäiltiin anastaneen kaupasta alkoholia. Ilmoituksen mukaan hän oli poistunut paikalta henkilöautolla, kertoo poliisi.

Poliisipartio tavoitti kyseisen auton ja pysäytti sen tarkastusta varten. Anastusrikoksesta epäilty mies oli autossa matkustajana. Kun toinen poliisimiehistä saatteli miestä poliisiautoon, jäi toinen poliiseista puhuttamaan auton kuljettajaa, ottaen tältä auton avaimet haltuunsa.

Kuljettaja oli kuitenkin ottanut käyttöönsä auton vara-avaimet, käynnistänyt auton ja yhtä äkkiä lähtenyt ajamaan eteenpäin. Auton oviaukossa ollut poliisimies raahautui noin 20 metrin matkan auton mukana, kunnes hän pudottautui pois kyydistä. Poliisimies loukkaisi tilanteessa jalkaansa.

Poliisi tavoitti auton kuljettajan hetkeä myöhemmin ja joutui kiinniottotilanteessa käyttämään etälamautinta vastarinnan murtamiseksi.

Poliisi epäilee auton kuljettajaa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen liikenteessä käyttämä auto oli aiemmin määrätty ajokieltoon, joten hänen epäillään syyllistyneen myös ajoneuvorikkomukseen. Poliisi takavarikoi auton rikoksentekovälineenä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT