sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Mieskaksikon hölmöilyä tutkitaan ryöstönä Lahdessa – ryöstösaaliina mm. omena ja kanaburgeri

Lahti. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän keskiviikkoiltana kauppakeskukseen Lahden keskustassa. Ilmoituksen mukaan vartija painii kauppakeskuksen aulassa. Poliisipartion päästessä tapahtumapaikalle järjestyksenvalvoja piti kiinni rimpuilevaa miestä kassa-aulan lattialla, kertoo poliisi.

Partio sai selville, että kauppakeskuksen kauppaliikkeessä oli ollut sekava mieskaksikko alkoholihyllyjen luona. Kaksikko oli ottanut juomia hyllystä osan juomista pudotessa lattialle. Toinen miehistä poistui kassojen ohi maksamatta mitään. Järjestyksenvalvoja meni pysäyttämään miehen ja pyysi häntä näyttämään taskunsa. Mies ei kuitenkaan suostunut tähän ja hän yritti paeta paikalta. Järjestyksenvalvoja esti miehen poistumisen, jolloin mies oli lyönyt järjestyksenvalvojaa. Tilanne meni painiksi, jonka yhteydessä miehen hallusta putosi kaupasta anastettu omena.

Painissa siirryttiin pystyasentoon järjestyksenvalvojan yrittäessä estää miehen karkuun lähdön. Tässä vaiheessa toinen sekavan kaksikon miehistä tuli kassojen ohi tilanteeseen ja hän hänkin löi järjestyksenvalvojaa. Tilanteessa ensimmäisenä painiin ryhtynyt mies pääsi karkuun, mutta toinen miehistä jäi kiinni. Kiinnijääneen miehen hallusta putosi kauppaliikkeestä anastettu kahden euron arvoinen kanaburgeri.

Poliisi tutkii tapahtunutta ryöstönä, johon toinen miehistä otettiin kiinni. Karkuun päässeen miehen epäillään myös syyllistyneen ryöstöön ja hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT