Ruotsi. Poliisi sai hälytyksen ammuskelusta Tukholman Rinkebyssä maanantaina 18.10. kello 22 jälkeen kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Saimme monta puhelua epäillyistä ampumisista. Saapuessamme tapahtumapaikalle tapasimme 40 -vuotiaan  ampumahaavoja saaneen miehen, kertoo poliisin tiedottaja Mats Eriksson lehdille.

Paikalle hälytettiin useita ambulansseja ja ambulanssihelikopteri. Haavoittunut mies vietiin sairaalaan.

Aftonbladetin saamien tietojen mukaan häntä kohti ammuttiin useita laukauksia  kerrostalon sisäänkäynnissä. Poliisi löysi paikalta tyhjiä hylsyjä.

Tiistaiyönä poliisin esivalvontaviranomainen ilmoitti, että miehen tila on leikkauksen jälkeen vakaa. Vammojen katsotaan olevan vakavia, mutta ei hengenvaarallisia.

– Emme tiedä, onko kyseessä yksi tai useampi syyllinen. Meillä on paljon resursseja kiinnitetty tähän tapaukseen. Haastattelemme ihmisiä paikan päällä ja etsimme epäiltyjä, sanoi Mats Eriksson.

Poliisi on aloittanut esitutkinnan murhan yrityksestä ja vakavasta aserikoksesta. Ketään ei ole pidätetty. Kaksi henkilöä vietiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi yön aikana, mutta heidät vapautettiin pian sen jälkeen.

Kuva: SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen