sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Miestä ammuttiin Ruotsin Haningessa – myös Södertäljessä paukuteltiin

Ruotsi. Useat ihmiset soittivat poliisille kuultuaan laukauksia Haningen keskustassa 28.9. keskiviikkoiltana, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet lyhyesti.

Alueella käynnistyi iso poliisioperaatio ampumisen vuoksi. 20-vuotias mies löydettiin haavoittuneena alueelta ja hänet vietiin sairaalaan ambulanssihelikopterilla.

Poliisi ei voi sanoa miehen vammojen vakavuudesta muuta kuin että hän oli tuolloin tajuissaan. Sekin on epäselvää osuiko uhriin yksi vai useampia laukauksia, kirjoittaa SVT.

– Silminnäkijöiden tiedot osoittavat, että useita laukauksia on ammuttu, mutta en voi kertoa tarkalleen kuinka monta ja miten ne kantajaan osuivat, sanoo poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl TT:lle.

– Tekijän etsintään osallistuivat sekä helikopteri että koirapartiot. Ketään ei ole tällä hetkellä pidätettynä, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl Aftonbladetille.

Kuva: SVT Nyheter.

***

Södertälje. Poliisi sai hälytyksen useiden laukausten ampumisesta Södertäljessä keskiviikkona 28.9. kello 21 aikoihin, kertoo Aftonbladet.

Paikalle saapuessaan poliisi ei löytänyt loukkaantuneita, mutta pian selvisi, että yksityinen henkilö oli kuljettanut haavoittuneen miehen sairaalaan.

Tiedettävästi hänen saamansa vammat eivät ole hengenvaarallisia, toteaa Aftonbladet.

Poliisi on osallistunut tutkintaan isoilla resursseilla.

– Ketään ei ole tällä hetkellä pidätettynä, kertoo poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl lehdelle.

Rikospaikkaa ympäröivä alue on eristetty ja teknikot tutkivat tapahtumapaikkaa. Tapaus luokitellaan murhan yritykseksi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT