lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Miestä puukotettiin Kuopion keskustassa – poliisi pyytää yleisöhavaintoja

Kuopio. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja Kuopiosta Savonkadun ja Kirkkokadun risteyksen läheisyydessä tapahtuneesta puukotuksesta, joka tapahtui viime viikon keskiviikkona 16.8.2023 noin kello 10:30 aikaan.

Epäilty oli tullut paikalle Presidentinkadun suunnasta Kirkkokadun päädyssä olevia portaita pitkin. Puukotuksen jälkeen tekijä oli poistunut paikalta juosten Savonkatua Myhkyrinkadun suuntaan.

Tekijä on noin 30 -vuotias mies ja pituudeltaan noin 185 senttimetriä. Tekijällä oli ollut yllään mahdollisesti punamusta tai oranssimusta paita, shortsit, musta lippis ja mustat aurinkolasit. Tekijällä oli ollut tumma parran sänki.

Tilanteessa oli ollut paikalla vain tekijä ja uhri, eikä tilanteesta aiheutunut vaaraa ulkopuolisille. Uhrille ei aiheutunut teosta hengenvaarallisia vammoja. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä törkeä pahoinpitely.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja tapahtumasta ja tekijästä. Kaikki asiaan liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi ei esitutkinnan alkuvaiheessa voi kertoa teon kulusta, osallisista tai tekotavasta tämän enempää, tiedotteessa sanotaan.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT