Joensuu. Poliisi sai 10.5.2022 noin neljän aikaan aamuyöllä ilmoituksen puukotuksen uhriksi joutuneesta miehestä Joensuun Noljakassa. Poliisi tapasi miehen yleiseltä paikalta Erkinpellontien ja Marjalantien risteysalueelta Noljakasta.

Jo alustavan arvion perusteella uhrin vammat vaativat välitöntä sairaalahoitoa, joten hänet toimitettiin ambulanssilla keskussairaalaan. Myöhemmin ilmeni, että vammat olivat hyvin vakavat. Poliisin saamien tietojen mukaan uhri on saanut leikkaushoitoa vammoihinsa.Poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja Noljakan alueen asukkailta ja muilta alueella aamuyöllä liikkuneilta. Erityisesti poliisi kaipaa tietoja noin aamuneljän aikaan Noljakan alueella jalan ja autolla liikkeellä olleista. Myös havainnot henkilöiden ja ajoneuvojen liikkeistä Kuopiontien ja Noljakan välillä, Siilaisten ja Noljakan välillä, Marjalan ja Noljakan välillä sekä muilla Noljakkaan vievillä kulkureiteillä voivat olla tutkinnan kannalta tärkeitä.

Ilmoita havaintosi tai muut tietosi tapaukseen liittyen Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Aiheeseen liittyen