Kuopio. Poliisi kertoo saneensa sunnuntaina iltapäivällä tiedon, että yksityisasunnossa Kuopion Itkonniemellä oli miestä puukotettu ja puukotus oli tapahtunut jo edeltävänä yönä.

Poliisipartion mentyä tapahtumapaikalle asunnosta tavattiin väkivaltaisen teon uhri 70 -luvulla syntynyt kuopiolainen mies sekä kolme 80 -luvulla syntynyttä kuopiolaista miestä. Ensihoito toimitti uhrin sairaalaan ja kolme muuta asunnossa ollutta miestä poliisi otti kiinni rikoksesta epäiltynä. Myöhemmin otettiin omasta asunnostaan kiinni tekoasunnossa tiettävästi edellisenä yönä ollut 60 -luvulla syntynyt kuopiolainen mies.

Tekoasunnosta kiinniotetut miehet on kuulustelujen jälkeen vapautettu, mutta 60 -luvulla syntynyt mies on edelleen pidätettynä rikoksesta epäiltynä tapon yritykseen.

Esitutkinnan ollessa vielä alussa poliisi ei voi kertoa tekotavasta, osallisista tai teko-olosuhteista tämän enempää tutkinnan turvaamiseksi. Uhrille teossa aiheutetut vammat ovat vakavat, mutta hänellä ei tiettävästi ole välitöntä hengen vaaraa, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Aiheeseen liittyen