tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Mikkelin K-marketin ryöstön tekijä otettu kiinni

Mikkelin Lähemäen K-market ryöstettiin sunnuntaina 17.9.2017 noin kello 20.50 aikaan. Rikoksen tekijä uhkasi myyjää injektioneulalla ja vaati häneltä kassasta rahaa. Myyjä oli nostanut kassalippaan liukuhihnalle uhkauksen johdosta ja tekijä oli anastanut siitä vähäisen määrän rahaa. Tekijä oli poistunut tämän jälkeen ulos kaupasta.

Ennen kyseistä tapahtumaa samoihin tuntomerkkeihin sopiva mies oli yrittänyt ryöstää samalla tekotavalla lähellä sijaitsevan kioskin mutta hän ei ollut onnistunut teossaan. Kukaan ei loukkaantunut em. rikosten yhteydessä.

Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni sivullisten tekemien havaintojen perusteella maanantaina ja hänet pidätettiin todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä. Epäillyn kuulusteluja ei ole vielä päästy aloittamaan mutta itse rikosten osalta kertyneen materiaalin perusteella on erittäin todennäköistä, että kyseessä on ryöstöön ja ryöstön yritykseen syyllistynyt henkilö. Rikoksesta epäilty on vuonna 1991 syntynyt mikkeliläinen mies, jolla on aikaisempaa rikostaustaa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT