torstai, 29 helmikuun, 2024

Moottorikelkkailijan matkanteko loppui poliisiauton keulaan Lapissa

Saariselkä. Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän lauantain vastaisena yönä 13.1.2024. Kansalainen oli ilmoittanut, että moottorikelkkailija ajaa Saariselältä Ivaloa kohti suurta ylinopeutta keskellä Rovaniementietä, kertoo poliisi.

Partio lähti ajamaan moottorikelkkailijaa vastaan ja huomasi pysähdyksissä olleen moottorikelkan ja kuljettajan Kerttuojan huoltoaseman kohdalla. Ennen poliisiauton paikalle saapumista moottorikelkan kuljettaja lähti uudelleen liikkeelle ja ajoi nyt kevyenliikenteenväylällä.

Poliisipartio ajoi kevyenliikenteen väylälle, pysäytti poliisiauton ja sulki väylän lähestyvältä moottorikelkkailijalta. Moottorikelkkailija yritti ohittaa poliisiauton lumipenkan kautta, mutta osuikin pysähdyksissä olleen poliisiauton keulaan. Ilman kypärää ajanut kuljettaja lensi törmäyksessä poliisiauton konepellille ja siitä kevyenliikenteenväylälle. Kelkkailijan törmäysnopeus oli hidas.

Moottorikelkan kuljettaja sai lieviä vammoja ja hänet toimitettiin jatkotutkimuksiin terveyskeskukseen.

Moottorikelkka ja poliisiauto varioituivat. Tapahtumasta ei aiheutunut vaaraa sivullisille, mutta ainekset isoillekin vahingoille olivat olemassa.

Kuljettajaa epäillään ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta.

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT