Kangasniemi. Kahden motoristin ajokauteen tuli pakollinen tauko keskiviikkona, kun liikennepoliisin partiot valvoivat liikennettä Kangasniemellä.

Hankasalmentiellä ulkopaikkakuntalainen mies ajoi alkuillasta poliisin tutkaan 128 km/h kahdeksankympin nopeusrajoitusalueella ja vain kaksikymmentä minuuttia myöhemmin paikkakuntalaiselle miehelle mitattiin Pieksämäentiellä nopeudeksi 150 km/h alueella jossa nopeusrajoitus on 100 km/h. Molempia kuljettajia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidät määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Lopullisen ajotauon pituuden päättää molempien kohdalla asuinpaikan poliisi.

Joensuu. Keskiviikkona klo 22.20 oli moottoripyöräilijä ajanut ulos tieltä Suhmurantiellä Joensuun Hammaslahdessa. Moottoripyörää kuljettanut 18-vuotias joensuulaismies loukkaantui onnettomuudessa ja hänet toimitettiin kiireellisesti ambulanssilla ensiapuun. Moottoripyöräilijä oli hieman oikealle kaartavan mutkan jälkeen törmännyt alikulun kohdalla olevaan aitaan, jonka yli moottoripyöräilijä pyörineen oli lentänyt. Ennen törmäyspaikkaa oli näkyvissä oli yli 40 metrin matkalla jarrutusjäljet. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Sulkava. Vuonna 1974 syntynyt mies suistui moottoripyörällä Sulkavan Lohilahdella oikealle kaartuvassa mutkassa tieltä ulos keskiviikkona 17.7.2019. Kuljettaja sai onnettomuudessa sairaalahoitoa vaativia vammoja. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Aiheeseen liittyen