Vantaa, Viitakuja, 15.2.2020 klo 13.00. Poliisipartio sai tehtäväksi mennä poistamaan kaupasta henkilöä, joka oli tökkinyt paistopisteellä olleita munkkeja sormellaan ja maistellut sokerikuorrutetta. Päihtynyt keski-ikäinen kaupassa häiriötä aiheuttanut mies kertoi partiolle, että hänellä ei ole mukanaan rahaa, jolla voisi ostaa tärvelemänsä leivonnaiset itselleen. Turmeltuneiden tuotteiden arvo oli 6,23 euroa. Miestä epäillään lievästä vahingonteosta.

Vantaa, Ratatie, 15.2.2020. Vartijat ottivat vantaalaisessa kauppakeskuksessa kiinni nelikymppisen naisen, joka oli ottanut kaupasta lonkeroa, kuohukermaa ja leipää ja piilottanut tuotteet hameensa alle. Koska naista oli edellisen vuoden aikana epäilty vastaavista teoista jo lähes parikymmentä kertaa, asiaa ei voitu hoitaa sakolla, vaan nainen kuulusteltiin ja asiasta tullaan siirtämään syyttäjälle syyteharkintaan. Naista epäillään näpistyksestä.

Vantaa, Päiväkumpu, 16.2.2020. Keski-ikäisten kahden miehen ja yhden naisen seurue oli viettänyt keskenään iltaa yksityisasunnossa, kun miesten välille tuli riitaa jostakin. Toinen miehistä löi toista useita kertoja pään alueelle nyrkillä. Poliisin tultua selvittämään tapahtumia kumpikaan tappelun osapuolista ei osannut sanoa syytä riitaantumiseensa, mutta molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että toinen miehistä oli lyönyt toista useita kertoja nyrkeillä. Molemmat olivat myös yhtä mieltä siitä, että pahoinpitelyn uhri oli hetkeksi menettänyt tajuntansa. Kumpikin miehistä oli voimakkaasti päihtynyt. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Aiheeseen liittyen