Kangasalan Huutijärvellä Jokioistentiellä sijaitsevalle huoltoasemalle murtauduttiin klo 22.40. Alustavien selvitysten mukaan tekijä tai tekijät saivat saaliiksi ainakin tupakkatuotteita ja pienen summan rahaa. Tapahtunutta tutkitaan varkautena. Vihjeitä ja havaintoja teosta sekä tekijöistä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Tampereen Hervannassa Ahertajankadulle sijaitsevalle katsastusasemalle murtauduttiin klo 23.37. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen vartijan ja poliisipartion saapumista. Sisätiloissa oli pengottu paikkoja. Anastetusta omaisuudesta ei alkuvaiheessa ollut tarkempaa tietoa. Rikosilmoitus kirjattiin varkaudesta. Vihjeitä ja havaintoja voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Tampereella Otavalankatu 9:ssä sijaitsevaan ravintolaan murtauduttiin sisäpihan puolelta klo 03.29. Tekijä oli poistunut paikalta ennen partioiden ja vartijan saapumista. Murtosaaliista ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa. Tutkinnassa selvitetään varkaudesta epäillyn miehen henkilöllisyyttä. Hänellä oli tummat hiukset, ei päähinettä, yllä tumma pusero ja silminnäkijähavainnon mukaan huomiota herättävä kävelytyyli. Miehellä oli mukanaan S-marketin muovipussi.

MAINOS: Turvaa kotisi Verisuren hälytysjärjestelmällä

Aiheeseen liittyen