Lappeenranta. Torstain ja perjantain 19.-20.3.2020 aikana murtauduttiin Lappeenrannan Linnoituksessa Vesiportinkujalla sijaitsevaan ravitsemisliikkeeseen. Poliisin saapuessa paikalle tekijä/tekijät olivat poistuneet paikalta. Mahdollisesta anastetuksi saadusta omaisuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Lappeenranta. Lauantaina 21.2.2020 murtauduttiin puolenyön jälkeen Lappeenrannassa Salpausselänkadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön. Tekijä oli kerännyt kasan omaisuutta kulkemalleen reitille. Paikalle saapunut ulkopuolinen oli huomannut luvattomat puuhat ja tekijä poistui paikalta läheiseen metsikköön ilman anastettua omaisuutta. Paikalta poistuneen henkilön tuntomerkkejä: hoikka, noin 180 cm, yllä tummat vaatteet. Tapausta tutkintaan varkauden yrityksenä.

Lappeenranta. Lauantai-iltana 21.3.2020 ennen puoltayötä hätäkeskukseen ilmoitettiin ikkunan rikkomisesta Lappeenrannassa Kapteeninkadulla. Lounasravintolan terassin ikkuna oli rikottu. Tekijä tai tekijät olivat poistuneet paikalta. Tapausta tutkitaan vahingontekona.

Tapausten silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi tai arkisin kello 9-15 soittamalla numeroon 0295 414 600.

Aiheeseen liittyen