maanantai, 15 huhtikuun, 2024

Myymälävarkailla oli teräaseet hallussaan kauppakeskuksessa Hämeenlinnassa

Hämeenlinna. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän keskiviikkona 22.3. aamupäivällä kauppakeskukseen Hämeenlinnan keskustassa. Ilmoituksen mukaan mies oli poistunut kaupasta maksamatta tuotteita, kertoo poliisi.

Vartija oli ottanut kiinni keski-ikäisen miehen, joka oli laittanut taskuunsa television taustavalon poistuen kaupasta maksamatta tuotetta. Vartija oli löytänyt miehen hallusta turvallisuustarkastuksessa varastetun omaisuuden lisäksi huumausaineita sekä teräaseen.

Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen, näpistykseen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

***

Hämeenlinna. Nelikymppinen mies oli myymälävarkaissa keskiviikkona 22.3. iltapäivällä kauppaliikkeessä Tiiriössä. Mies oli laittanut myymälässä kassiinsa videopelejä, ohjaimen sekä kuulokkeet. Hän oli leikannut tuotteista hälyttimet pois, minkä jälkeen mies oli yrittänyt poistua liikkeestä hätäpoistumistien kautta.

Vartija otti miehen kiinni ja hänen hallusta löytyi puukko sekä noin 200 euron arvoista liikkeestä anastettuja tuotteita. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT