torstai, 25 heinäkuun, 2024

Myyrmäen liikenneonnettomuuden kuulustelut etenevät – rikosnimikkeitä tarkastellaan

Myyrmäessä 12. kesäkuuta tapahtuneen liikenneonnettomuuden esitutkinta etenee, tiedottaa poliisi.

– Onnettomuudessa osallisena olleen henkilöauton kuljettajan sekä kahden 12-vuotiaan lapsen kuulustelut ovat edenneet hyvin. Todistajien kuulusteluja on kuitenkin vielä tekemättä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Asko Sartanen.

Kuulusteluissa henkilöauton kuljettajalta on pyritty saamaan selvitystä siitä, mitä havaintoja hän on tehnyt onnettomuuteen johtaneessa tilanteessa. Myös lasten tekemät havainnot tilanteesta ovat tärkeitä.

Poliisin esitukinnassa on selvinnyt, että sähköpotkulaudan päällä on onnettomuuden sattuessa ollut samanaikaisesti kolme 12 -vuotiasta lasta. Silminnäkijöiden mukaan sähköpotkulauta on tullut kovalla vauhdilla Raappavuorentien ylittävälle suojatielle.

– Tutkittavan olevan onnettomuuden rikosnimikkeitä parhaillaan tarkastellaan ja poliisi tekee asiassa tiivistä yhteistyötä syyttäjän kanssa. Nimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. On äärimmäisen tärkeää selvittää, oliko onnettomuudessa kyse siitä, että auto törmäsi sähköpotkulautaan vai enemmänkin kahden ajoneuvon yhteentörmäyksestä, sanoo Sartanen.

2 KOMMENTTIA

  1. Tuollaisessa tapauksessa missä sähköpotkulaudalla on toimittu erittän törkeäsi laein vastaisesti olisi kohtuullista pitää sähköpotkulautailijoita ainoastaan syyllisinä. Sähköpotkulaudalla kulkeneet ovat rikkoneen tosiaan lakia ja käyttäytyneet liikenteessä sopimattomalla tavalla. Vanhempien kannattaisi myös ottaa vastuu jälkeläistensä tekemisistä ja opettaa nämä kunnioittamaan Suomen lakia.

    0
  2. Kaiken lisäksi kun kolme on päällä, niin ei kuski järin hyvin näe takaviistoon auton suuntaan ennen kääntymistä, varsinkin kun kaikilla vielä on huivi tiukasti päässä.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT