Southwest Airlinesin matkustajakone joutui tekemään tiistaina hätälaskun Philadelphiaan koneen saatua moottorivian lennolla, Yhdysvaltain liittovaltion ilmailuviranomaiset vahvistavat.

Koneen moottori, koneen runko sekä ikkuna kärsivät vaurioita, ja matkustamoon muodostui vakavaa alipainetta. Silminnäkijöiden mukaan rikkoutuneen ikkunan vieressä istunut nainen loukkaantui vakavasti, kun hän osittain imeytyi lentokoneen ulkopuolelle. Muut matkustajat vetivät hänet takaisin.

Matkustajat ovat kertoneet, miten koneen toisesta moottorista irtosi jokin osa, joka lensi päin matkustamon ikkunaa ja rikkoi sen. Ihmiset julkaisivat sosiaalisessa mediassa valokuvia matkustajista happinaamarit kasvoillaan sekä vaurioituneesta moottorista ja ikkunasta.

Koneessa oli yhteensä 143 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä. Lento numero 1380 oli matkalla New Yorkin La Guardian lentokentältä Dallasiin, kun se teki onnistuneen hätälaskun Philadelphiaan. Myöhemmin viranomaiset kertoivat yhden koneessa olleen kuolleen

 

 

Aiheeseen liittyen