keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Nainen joutui väkivaltaisen käytöksen kohteeksi Kuopiossa – poliisi etsii tekijää

Kuopio. Tiistaina 20.2. Varhain aamulla paikkakuntalainen nainen joutui tuntemattoman miehen väkivaltaisen käytöksen kohteeksi Puijonkadulla, tiedottaa poliisi.

Aamulla noin kello 05.40 nainen käveli Puijonkadun jalkakäytävää Asemakadun suuntaan. Rautatiesillan ja Asemakadun välisellä alueella häntä vastaan käveli mies, joka käyttäytyi uhkaavasti naista kohtaan. Kohtaamistilanteen yhteydessä mies löi naista nyrkillä päähän. Tapahtuman yhteydessä miehellä oli ollut jonkinlainen teräase kädessä.

Välittömästi lyönnin jälkeen mies oli poistunut juosten paikalta. Miehen poistumissuunnasta ei ole varmaa tietoa. Miehen vaatetuksessa oli ollut tummaa ja vaaleaa väriä. Takin/collegepuseron  huppu oli ollut ylös nostettuna.

Asiassa on tutkintanimikkeenä ryöstön yritys. Tapahtumaan liittyvät havainnot ja mahdolliset tiedot pyydetään ilmoittamaan vihjepuhelimen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295455068.

1 KOMMENTTI

  1. entäs ihon väri, oliko myös tummaa? on tosi huonot tuntomerkit , yleensä kun on kantis,niin kyllä tulee ”tuntomerkkejä”

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT