Lahti. Perjantaina 20.1. kello 00.30 aikaan poliisille tuli ilmoitus Lahdesta Aleksanterinkadulla sijaitsevasta ravintolasta. Ilmoituksen mukaan järjestyksenvalvoja olisi poistanut kaksi nuorta naista ravintolasta kovakouraisesti, kertoo poliisi.

Partion tullessa paikalle, selvisi naisten kertomana, että heidät oli raahattu pois ravintolasta kovakouraisesti ja toiselle naisesta oli tullut vammoja. Ravintolan järjestyksenvalvojaa sekä asiakkaana olevia henkilöitä puhutettaessa, selvisi, että naiset olivat provosoineet muita asiakkaita ja kuvanneet samalla heitä lähietäisyydeltä puhelimilla. Naisista oli tullut useita valituksia järjestyksenvalvojalle, joka oli päättänyt poistaa naiset.Naisia oli kehotettu useaan kertaan poistumaan ravintolasta, mutta tuloksetta. Järjestyksenvalvoja oli ottanut naisista kiinni ja taluttanut heitä kohti ulko-ovea, jolloin toinen naisista oli heittänyt juomansa järjestyksenvalvojan päälle ja lyönyt häntä. Tilanne meni riuhtomiseksi, jolloin toinen naisista oli kaatunut maahan ja loukannut itseään lievästi. Sairaankuljetus tarkasti naisen vammat, mutta ne eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

Asiasta kirjattiin kaikkien osallisten osalta pahoinpitelyilmoitukset ja naisten osalta vielä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen