Hämeenlinna. Poliisi sai maanantaiaamuna ilmoituksen keskustassa sijaitsevasta kaupasta siellä asioineesta miehestä ja naisesta, jotka vartija oli ottanut kiinni näpistyksestä epäilyinä. Kaksikko oli kerännyt kaupasta erilaisia tuotteita reilun 80 euron edestä. Tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä ilmeni, että kaksikko oli anastanut erilaisia kosmetiikkatuotteita toisesta liikkeestä. Asiaa tutkitaan kahtena näpistyksenä. Molemmilla oli taustaa anastusrikoksista ennestään.

Lahti. Keskustassa sijaitsevassa kaupassa asioinut nainen epäillään anastaneen koruja maanantaina illansuussa. Nainen saatiin kiinni, mutta hän kiisti anastamisen. Anastetuiksi epäillyt tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina. Nainen oli maksanut kassalla muita tuotteita, mutta piilottanut korut laukkuunsa. Asiaa tutkitaan näpistyksenä.

Lahti. Maanantaina illalla poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana toimi kortiton lahtelaismies. Huumepikatesti osoitti hänen käyttäneen huumeita. Lisäksi autosta takavarikoitiin anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Miehen kyydissä olleet mies ja nainen päästettiin jatkamaan matkaansa ja kuljettaja vietiin verikokeisiin. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksen, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Anastetuksi epäillyn omaisuuden osalta selvitystyö on kesken, kertoo poliisi.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen