HämeenlinnaPoliisipartio päätti pysäyttää Ruotsin rekisterikilvillä varustetun auton Parolantiellä. Auton kuljettajaksi ilmennyt nelikymppinen mies oli ajokiellossa. Hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista, joten miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

HämeenlinnaKuusikymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta Viipurintiellä eilen iltapäivällä. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton ja mies puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Miehelle suoritettiin tarkkuusalkometrikoe, jonka tulos oli 0,28mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänelle kirjoitettiin sakko rattijuopumuksesta.

RiihimäkiParikymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Kokonkadulla aamuyöllä. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton ja tarkasti miehen ajokuntoa. Puhalluskokeen tulos oli 0,00 kuten kuuluukin, mutta huumepikatesti näytti positiivista.

Lahti. Poliisipartio pysäytti auton Renkomäen ABC:llä aamuyöllä. Auto kuljettanut parikymppinen mies puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Mies määrättiin verikokeen jälkeen väliaikaiseen ajokieltoon, tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen