Tampere klo 03.30. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus Laukontorilla tapahtuvasta pahoinpitelystä. Paikalla ilmeni, että 1980-luvulla syntyneellä miehellä oli alkanut sanaharkka kolmen miehen seurueen kanssa. Tilanne oli edennyt lyömiseksi ja potkimiseksi, jossa yksin kolmea vastaan joutunut asianomistaja oli saanut iskuja ylävartaloonsa. Seurue oli tämän jälkeen poistunut paikalta, kaksi mustalla henkilöautolla ja yksi jalkaisin. Auton rekisteritunnus on poliisin tiedossa. Ruhjeita saanut asianomistaja ohjattiin lääkärin tarkastukseen. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä.

Äänekoski klo 03.52. Poliisipartio hälytettiin Torikadulle, jossa ilmoitustietojen mukaan oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalta tavattiin parikymppinen mies, joka oli poistunut n. puolituntia aiemmin ravintolasta toisen miehen kanssa. Pizzerian kohdalla heidän luokseen oli tullut kolmen hengen seurue, joka oli myös ollut samassa ravintolassa iltaa viettämässä. Asianomistajaa oli alettu pahoinpidellä mm. nyrkillä lyömällä. Lisäksi hänet oli työnnetty seinää vasten ja pidetty kiinni kaulan alueelta. Asianomistajan seurassa ollutta miestä oli pidelty kiinni, jottei hän pääsisi tilanteeseen väliin. Juosten tilanteesta karkuun päässyt pahoinpitelyn uhri lähti ambulanssilla sairaalaan tarkastuttamaan vammojaan.

Huittinen. Kahden paikallisen nuoren miehen välillä oli syntynyt sanaharkkaa aiemmin tapahtuneen pahoinpitelyjutun tiimoilta ja toinen osallisista heitti vastapuolen kasvoille lasisen oluttuopin sisältöineen. Osuman saaneen alahuuli halkesi ja etuhampaasta lohkesi pala.

Huittinen. Nyrkit heiluivat Ladun ja Polun vuokramökissä Huittisten Pyölönvuorentiellä. Mökillä aikaa kavereittensa kanssa viettäneen pariskunnan välillä oli ollut sanaharkkaa pitkin iltaa ja jossain vaiheessa v.96 syntynyt nuorimies oli tönäissyt kauniimpaa osapuolta sillä seurauksella, että tämä oli lyönyt päänsä seinään.
Nuoren naisen veli oli mennyt tilanteeseen mukaan ja lyönyt siskonsa kaltoinkohtelijaa. Tästä oli alkanut miesten molemminpuolinen paini ja lyöminen. Tappelun aloittaja kuljetettiin Satasairaalaan ja toinen osapuoli sai vertavuotavan ruhjeen korvanseudulleen.

Aiheeseen liittyen