keskiviikko, 24 heinäkuun, 2024

Nuoren huumekuskin auto ajautui tieltä ja lensi parin metrin korkeudelle puihin

Oulussa Haukiputaalla Isoniementiellä henkilöauton kuljettaja ajoi sorapintaiselta tieltä ulos huomattavalla ylinopeudella. Tieosuuden nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Onnettomuus tapahtui noin kello 23.00 keskiviikkoiltana.

Poliisipartion havaintojen mukaan auto oli ajautunut oikealle kaartuvassa mutkassa kulkusuunnassaan vasemmalle ojaan. Auto oli jatkanut matkaansa ojassa yli 30 metriä, kunnes se oli tökännyt pehmeään hiekkaan ja lentänyt toistakymmentä metriä kohti tien vieressä olevia mäntyjä. Auto oli osunut ainakin neljään mäntyyn. Yksi puista oli kaatunut tielle. Puihin jääneiden jälkien mukaan auto on osunut niihin jopa yli kahden metrin korkeudessa.

Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. He pääsivät omin voimin ulos pahoin romuttuneesta, katolleen ojaan päätyneestä autosta. Ensihoito vei kaikki autossa olleet jatkotutkimuksiin sairaalaan.

17-vuotias mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Nuorta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT