lauantai, 9 joulukuun, 2023

Nuoret kuljettajat hurjastelivat ajokorttejaan poliisin taskuun Joensuussa

Joensuu. Kahden henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen kovaa ylinopeutta Joensuussa Ilomantsintiellä 6.8. yöllä puoli kahden aikoihin. Kuljettajat suuntasivat peräkkäin kohti Ilomantsia, kertoo poliisi.

Tapahtuma-aikaan ajoneuvot olivat ohittaneet muutamia edellä olleita ajoneuvoja. Molemmille autoille mitattiin keskinopeusmittarilla nopeudeksi 153 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen ollessa 100 kilometriä tunnissa. Uusi mittaus tuotti vielä tulokseksi keskinopeutta 166 kilometriä tunnissa. Tapahtuma-aikaan oli pimeä, märkä tie ja muuta liikennettä. Haastavat olosuhteet vaikeuttivat huomattavasti poliisin toimintaa.

Toinen kuljettajista oli alaikäinen ja toinen jo täysi-ikäinen. Molemmat määrättiin ajokieltoon. Asiaa tutkitaan molempien osalta nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

***

Joensuussa Teollisuuskadulla autoillutta poikaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänen kuljettamalleen henkilöautolle mitattiin 88 kilometriä tunnissa, nopeusrajoituksen ollessa 40 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus on määrätty nopeusrajoitusalue -liikennemerkillä.

Kuljettaja oli alaikäinen ja hänellä oli kyydissään neljä alaikäistä matkustajaa. Tapahtuma-aikaan oli pimeä, tie valaistu ja kuiva tie. Tieosuudella on useita liittymiä kiinteistöihin. Muuta liikennettä ei ollut. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Kuvituskuva.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT