perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Nuori mies ajeli autolla holtittomasti pitkin kevyen liikenteen väyliä ilman toista eturengasta

Hämeenlinna. Maanantaina 14.8. kello 01.30 aikaan tuli poliisille ilmoitus Hämeenlinnasta Karhitien ja Kylätien alueelta, missä henkilöauto ajelee ilman toista eturengasta, jarrulevy maata raapien ja kipinöitä singoten. Partio tavoitti henkilöauton Karhitieltä, mihin auto saatiin myös pysäytettyä, kertoo poliisi.

Partio kiinniotti kuljettajan paikalta 19-vuotiaan miehen, joka puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja häneltä löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä puukko piilotettuna housun kaulukseen.

Mies ei halunnut selvittää asiaa, mutta auton jälkiä seurattaessa havaittiin, että auto oli ajellut paikalle muun muassa pitkin kevyenliikenteenväyliä. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin verikokeen jälkeen poliisilaitokselle.

Asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeillä törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT